Građani Kule odlučuju o trošenju sredstava prikupljenih kroz poreze na imovinu

Opština Kula učestvuje u programu Reforma poreza na imovinu koju finansira Swiss Agency for development and Cooperation SDC. U sklopu programa izašao je poziv za kofinansiranje projekata iz domena dobre uprave pod nazivom Podrška modelima uključivanja građana u odlučivanje o trošenju sredstava prikupljenih kroz poreze na imovinu.

Na sastanku radne grupe koja sprovodi aktivnosti kroz ovaj program odlučeno je da Opština Kula aplicira u ovom pozivu po modelu Direktno učešće građana. Ovaj model podrazumeva uključivanje građana u budžetski proces i namenjen je finansiranju uređivanja javnih površina u vlasništvu Opštine Kula, a u skladu sa željama građana. Tako će biti pružena još jedna mogućnost građanima da učestvuju u odlučivanju o načinu na koji se troše sredstava prikupljena na osnovu poreza na imovinu.
 
 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar