Grad Sombor stipendira đaka generacije

Gradonačelnica Dušanka Golubović je u ime Grada Sombora potpisala ugovor o stipendiranju sa đakom generacije srednjih škola Tanjom Nedeljkov, koja je upisala Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologiju na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu.

-Tanja je kao vrlo uspešan đak do sada ostvarila pravo na gradsku stipendiju. Ovu stipendiju dodeljujemo za onog maturanta koji je prema našem pravilniku najbolji od svih maturanata iz somborskih srednjih škola i ta stipendija traje celo školovanje uz određene uslove za koje smo sigurni da će ih Tanja ispunjavati, a to je da redovno upisuje svaku narednu godinu sa određenim prosekom - rekla je Golubović.

-Velika čast mi je što ću primati ovu stipendiju i veliki podsticaj u nastavku obrazovanja. Osećam i dozu pozitivne odgovornosti - istakla je Tanja Nedeljkov prilikom potpisivanja ugovora.

Pored stipendiranja đaka generacije na visokoškolskom obrazovanju, Grad Sombor ove godine dodeljuje studentima i 35 gradskih stipendija, a u toku je prijavljivanje na konkurs.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar