Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković u poseti Apatinu

Danas je opštinu Apatin i Sportski savez opštine Apatin, u okviru standardne procedure obilaska i pomoći teritorijalnim savezima, posetio generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković sa svojim saradnicima. Marinkovića je uz srdačnu dobrodošlicu dočekao predsednik SS Apatin, Dejan Smiljanić, sekretar SS Slobodan Bačić, kao i zamenica predsednika opštine Dubravka Korać.

U plavoj sali SO Apatin održan je radni sastanak na kome su predstavnici lokalne samouprave i SS Apatin upoznali generalnog sekretara sa stanjem spota u opštini Apatin i sportskom infrastrukturom.
 
- Cilj ovog dolaska je pre svega upoznavanje sa ljudima koji rade u Sportskom savezu i detektovanja stanja na terenu. Vaš Sportski savez ima odličnu komunikaciju sa lokalnom samoupravom i to je jedan od važnijih uslova da bi klubovi funkcionisali. Po priči predstavnika stanje je dobro, klubovi dobro funkcionišu, pričali smo o infrastrukturi koje u opština Apatin ima ali bi mogla da bude i bolja. Takođe, razgovarali smo o jednom projektu koji ćemo zajedno pokušati da realizujemo, kazao je Marinković.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar