Garavi sokak na 21. Somborskom kotliću

Turistička organizacija grada Sombora, u sklopu "Somborskog leta",  organizuje tradicionalnu manifestaciju 21. „Somborski kotlić“.

Ovogodišnja manifestacija biće održana 23. juna na Trgu Svetog Trojstva. U muzičkom programu nastupiće tamburaški orkestar "Kulturica" i poznati bend „Garavi sokak“.

Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare.

Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kilgrama (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto.

Dodatne informacije se mogu dobiti u kancelariji Turističke organizacije Grada Sombora na adresi Trg Svetog Đorđa broj 1, Gradska kuća ili putem telefona 025/ 434-350.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar