Foto konkurs za osnovce - dostavljanje radova do petka

Udruženje građana ,,Eko tim'' iz Apatina raspisalo je foto konkurs za učenike osnovnih škola pod nazivom ,,Ulepšaj svoje snove, priroda te zove''.
 
Na foto konkursu postaje dve kategorije koje se nagrađuju, fotografija i crtež, a tema je priroda, biljke, životinje, boravak u prirodi, logorovanje, ekološke inovacije, reciklaža, nekad i sad, lov, ribolov i slične aktivnosti koje su povezane sa prirodom.
 
Od Nikole Orelja, predsednika UG ,,Eko tim'' Apatin, saznajemo da će u odnosu na postavljene kriterijume žiri odabrati tri najbolje fotografije i tri najbolja crteža, a koji će biti nagrađeni na sledeći način:
 
1. mesto - Besplatno petodnevno učešće na Sportsko edukativnom kampu ,,Zov prirode'' 2018.
2. mesto - Knjiga, priručnik za kampovanje.
3. mesto - Majica Sportsko edukativnog kampa ,,Zov prirode'' u veličini kandidata.
 
- Poslali smo dopise o konkursu svim osnovnim školama u Vojvodini, Beogradu i okolini Beograda. Odziv je već iznenađujuće velik i žiriju neće biti ni malo lako. Rok za dostavljanje fotografija i crteža je 15. decembar, a svi radovi se mogu dostaviti na adresu udruženja, Petefi Šandora 41a, 25.260 Apatin ili putem mail-a, [email protected], rekao je Orelj za 025info.
 

Iz UG ,,Eko tim'' ističu da je primarni cilj ovog takmičenja približavanje dece prirodi, kao i upoznavanje sa njenim dobrima i dodaju da je ovo jedan od načina da podsete javnost da prirodne vrednosti još uvek postoje i da ih treba širiti u našem društvu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar