Formirana Lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa „Moja prva plata“
Lokacija: Srbija i svet
30.11.2020.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje obaveštavaju sve poslodavce da je formirana Lista odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora za realizaciju programa „Moja prva plata“ i objavljena na portalu Moja prva plata 26.11.2020. godine. Ukupno 7.352 kandidata povezala su se sa poslodavcima iz privatnog sektora.
Listu odobrenih poslodavaca iz privatnog sektora možete pogledati na sledećem linku:

https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci


Potpisivanje trojnog ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i kandidata je planirano u periodu od 28.11. do 14.12.2020. godine. Poslodavcima se preporučuje da stupe u kontakt sa kandidatom i preciziraju datum početka programa, a koji mora biti u periodu od 30.11. do 14.12.2020. godine. Za potrebe realizacije programa svim kandidatima je obezbeđen namenski tekući račun kod banke Poštanska štedionica ad, bez troškova održavanja računa, na koje će se isključivo vršiti uplata novčane naknade.
Za poslodavce iz javnog sektora informacija o načinu i vremenu povezivanja sa kandidatima će biti naknadno objavljena.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS