Filatelistička izložba u apatinskom Dnevnom boravku

Danas je u prostorijama Dnevnog boravka za osobe sa fizičkim invaliditetom i intelektualnim teškoćama otvorena filatelistička izložba.  

To je prilika da se korisnici Boravka upoznaju sa filatelijom i mogućnošću bavljenja novim hobijem. Izložba će biti otvorena do petka, a organizovane su posete naših prijatelja iz Doma za stare i penzionere iz Apatina,  OŠ "Žarko Zrenjanin", Predškolske ustanove "Pčelica" i Dnevnog boravka iz Sombora. 
 
- Posebno se zahvaljujemo Željku Popoviću, članu upravnog odbora Saveza filatelista Srbije, i Zoranu Vrućanu,  predsedniku udruženja filatelista iz Apatina. Zoran i Željko su korisnicima i zaposlenima nesebično preneli svoja znanja i ljubav prema poštanskim markama, a bez njihove pomoći ova izložba nebi bila moguća, poručili su iz Dnevnog boravka za osobe sa invaliditetom i intelektualnim teškoćama.
 
Izvor i foto: Info služba opštine Apatin
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar