Fijakerijada u subotu u Apatinu

Druga smotra jahača, fijakera i zaprega Apatin 2019. održaće se u subotu, 8. juna na terenima kod stadiona OFK Mladost. Manifestacija je bila planirana za prošli vikend, ali je zbog lošeg vremena odložena.  

Skup jahača, zaprega i fijakera je u 10 časova, a ljubitelji konjičkog sporta moći će, već od 11 časova, da uživaju u defileu i predstavljanju fijakera i zaprega. Takmičarski deo počinje u 12 časova, kada će učesnici pokazati svoje veštine u vožnji  jednoprega i dvoprega kroz čunjeve.  

Organizatori su za subotu pripremili i kulturno-umetnički program koji će početi u 13 časova nastupom KUD-a Carza iz Apatina. U 15 časova nastupiće tamburaški sastav Đuvegije iz Sombora, a dva sata kasnije počinje koncert benda Banda drvena.   

Svi posetioci i gledaoci manifestacije će moći uživati u praćenju programa sa parkinga unutar stadiona OFK Mladost, koji je od defilea odvojen prozirnom ogradom. Na raspolaganju će im biti hladovina šatora i mobilijar za sedenje, kao i osvežavajući napici. Zainteresovani za vožnje fijakerima i zapregama, nakon takmičarskog dela, moći će preuzeti vaučere na blagajni OFK Mladost. Tokom trajanja događaja, na apatinskoj marini, organizovaće se i panoramske ture vožnje brodićem Apatinka, a rezervacije su moguće putem telefona  025-515-0068. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar