Ekonomsko-trgovinska škola Кula deo projekta Mladi poslastičar

Ekonomsko-trgovinska škola  iz Кule uključila se u projekat Кompanije „Dijamant“ iz Zrenjanina „Mladi poslastičar“. Naime, Кompanija Dijamant se potrudila da jedan od najslađih zanata ostane u rukama mladih i perspektivnih ljudi. Upravo zato, već drugu godinu zaredom organizuje projekat „Mladi poslastičar“ u saradnji sa poznatim poslastičarem Zdravkom Gavrilovićem, čiji su ciljevi edukacija i motivacija budućih mladih poslastičara koji treba da postanu vrhunski majstori u svom zanatu.

Ovaj projekat se u prvoj fazi sastoji od praktičnih radionica koje će voditi ambasador kompanije Dijamant, Zdravko Gavrilović, u okviru kojih se održavaju interna školska takmičenja i to u stručnim školama u nekoliko gradova u Srbiji, među kojima je i Ekonomsko-trgovinska škola iz Кule, a na takmičenju pravo učešća imaju učenici završne godine na smeru poslastičar. Interno takmičenje će biti održano danas u Ekonomsko-trgovinskoj školi, a tri najbolja učenika će potom učestvovati na završnom takmičenju, velikom finalu, u  Beogradu koje će se održati tokom marta 2019. godine.

Izvor i foto: q-media.rs
 
                                                               
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar