Dve ekipe somborskog Crvenog krsta plasirale se na Državno takmičenje u pružanju prve pomoći

Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda oboljenja i stanja održano je  u Kovinu. Na takmičenju je učestvovalo 23 ekipe podmlatka, 17 ekipa omladine, kao i 8 timova za realistički prikaz povreda oboljenja i stanja.


 Ekipe Crvenog krsta Sombor ostvarile su izvanredne rezultate.

Tim za realistički prikaz povreda, oboljenja i stanja u sastavu: Nevena Blanuša, Vasilije Milošević i Anita Ujvari, zauzeo je prvo  mesto u svojoj kategoriji.

Ekipa podmlatka u sastavu: Miloš Josić, Elena Linka, Tatjana Ćosović, Isidora Novaković, Anja Lazić, Dimitirje Bogdanović, zauzela je treće mesto.

Ekipa omladine  u sastavu: Aleksandra Lehota, Jana Beljanski, Branislava Kragulj, Nikola Lakić, Vladimir Budai i Dušan Marjanović zauzela deveto mesto.

Na Državnom takmičenju koje će se održati u septembru mesecu, Crveni krst Sombor predstavljaće Tim za realistički prikaz povreda, oboljenja i stanja kao i ekipa podmlatka.

Somborski Crveni krst čestitao je svim ekipama na osvojenim mestima, a takođe i zahvalio svim instruktorima, markirantima i šminkerima koji su vredno radili sa ekipama i pomogli im da ostvare navedene rezultate.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar