Dušanka Golubović: UZAJAMNA PODRŠKA I SARADNjA DOPRINOSE RAZVOJU GRADA

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i predsednik Skupštine grada prim. dr Zoran Parčetić, sa saradnicima, priredili su prijem za privrednike i druge goste sa kojima su sarađivali tokom 2017. godine.
 

Tradicionalni novogodišnji koktel organizovan je 22. decembra, u velikoj sali zgrade lokalne samouprave, a na saradnji tokom tekuće godine prisutnima se zahvalila gradonačelnica.


 

- Okupili smo se pri kraju godine jer smatramo da smo sa svima vama imali uspešnu saradnju i da smo zajedno uradili neke stvari koje su važne za grad Sombor, za našu lokalnu samoupravu u kojoj živimo. Naša je želja da saradnja sledeće godine bude najmanje ovakva, ako ne i daleko veća, jer je saradnja put i način koji garantuje dalji napredak, kazala je Golubović i dodala da samo dobra organizacija, zajednički ciljevi i zajednička realizacija ciljeva donose uspeh.


- Verujem da ste svojim dolaskom pokazali i dobru volju za budućom saradnjom. Zahvaljujem se svima vama koji ste, svako na svoj način, dali doprinos da 2017. godinu završimo sa, ipak, odaređenim pomacima i uspesima. Sarađujući sa verskim zajednicama uradili smo dobre i pozitivne stvari, a sarađivali smo dobro i sa našim ustanovama koje su uspešno trošile budžetska sredstva. Uspešni su bili i izvođači radova, a privrednici su se u ovoj godini pokazali kao vrlo društveno odgovorni jer su podstakli mnoge dobre stvari, podržali su i dali mnogo inicijativa i to je nešto što je dalo celokupan doprinos razvoju naše zajednice, navela je Golubović i svima poželela uspešnu 2018. godinu.


- Želim da u saradnji sa lokalnom samoupravom ostvarujete i svoje lične, ali i opšte ciljeve i da ih vidite kao perspektivu za razvoj, obratila se zvanicama gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar