Dunja Pilipović i Dajana Zorić đaci generacije OŠ Žarko Zrenjanin

Prigodnim programom održanim u Višenamenskoj sali OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' u Apatinu ispraćena je još jedna generacija. Učenici petog i šestog razreda, uz pomoć svoje nastavnice srpskog jezika, Vesne Kolarski, priredili su priredbu za svoje starije drugare, sada već svršene osnovce.


Nada Zdravković, direktorka škole, pozdravila je sve prisutne i istakla kako je ova generacija bila izuzetno dobra.
Ove godine u Osnovnoj školi ,,Žarko Zrenjanin'' u Apatinu ukupno 7 đaka dobilo je Vukovu diplomu, a dve učenice izdvojile su se kao najbolje i ponele laskavu titulu učenika generacije.
 

Nastavničko veće škole nagradilo je Vukovce knjigama, a đaci generacije su dobili i tablete na poklon.


Ovogodišnji nosioci Vukove diplome su: Nađa Mileusnić, Danijela Ćopić, Sara Ramoda, Đurađ Marko Mirić i Stefan Dukić, a osim što su u svedočanstvima imale sve petice od prvog do osmog razreda, Dunja Pilipović i Dajana Zorić, proglašene su za učenice generacije.
 

Po završetku svečane dodele diploma, učenici su se, zajedno sa svojim odeljenskom starešinama, uputili u učionice gde su im podeljena svedočanstva i specijalne diplome.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar