lokacija: Sombor
objavljeno: 12.06.2019.

Dunav soja Dani polja sutra u Lugovu

Društvo

Šesti Dunav soja Dani polja održaće se sutra, 13. juna, u Lugovu - PIK VII uprava, u 10:30 časova.  

Ove godine Dunav soja Dani polja posvećeni su potencijalima domaće genetski nemodifikovane soje, najboljim praksama u održivoj proizvodnji soje i šansama na evropskom tržištu. Na Danima polja biće reči o trendovima u proizvodnji i prodaji soje za ovu godinu, stanju u zemlji, regionu i Evropi, kao i tome sa kojim izazovima se susreću domaći proizvođači soje, ali i koji su zahtevi evropskog tržišta.  

Na Danima polja govoriće: Svetlana Balešević-Tubić, direktor Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, Vladimir Vasojević, direktor kompanije Belchim, Milan Rakita, direktor kompanije Sodrugestvo Balkans i Marija Kalentić, generalni menadžer Dunav Soja udruženja za JI Evropu. 

Ovogodišnje Dane polja zajednički organizuju Dunav Soja udruženje, Institut za ratarstvo i povrtarstvo i kompanija Belchim, a tradicionalni domaćini su kompanija Agri Business Partner i Poljoprivredna stručna služba Sombor. 

  

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.