Društvo za borbu protiv raka Sombor: 2019. godina u znaku broja 50

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka.

- Ove godine smo ostvarili impozantne rezultate. Ukupno smo imali 223 aktivnosti u kojima je učestvovalo blizu 4000 sugradjana. Pored toga, Centar Zdravka je tokom godine 193 dana bio otvoren za sugradjane,  dežuralo je  5 obučenih volontera, održano je 24 različitih predavanja sa ciljem unapređenja kvaliteta života osoba lečenih od raka koje je  poslušalo više od 250 osoba, ovde su lečene osobe  mogle da izaberu periku, eksternu protezu za dojku. Druženje sredom je najdragocenija aktivnost u Centru Zdravka i u protekloj godini sredom se družilo više od 400 članova udruženja, kažu iz Društva za borbu protiv raka.

- Realizovano je 10 značajnih projekata. Izdvajamo podršku lokalne zajednice u obeležavanju  Oktobra meseca borbe protiv raka kada je somborski muzej bio ružičasto osvetljen, na bilbordu je emitovan spot o samopregledu dojke, a na šetalištu su deca i žene trčale trku za zdravlje. 
 
Prema rečima Društva za borbu protiv raka Sombor, sajt udruženja je imao više od 21000 poseta za 101 objavu, a njihove stranice na društvenim mrežama su imale 700 pratioca, dok je nekoliko  članaka imalo i do 2600 poseta.
 
Takođe, setili su se i članova koji su ih ove godine napustili.
 
- U 2019. godini obeležavamo zlatni jubilej 50 godina postojanja udruženja. Tim povodom smo podelili  50  tombola našim članovima i poželeli radosne praznike i bolje zdravlje u 2019 godini. 
 
Izvor i foto: Društvo za borbu protiv raka Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar