Drugi dan “Dečije nedelje” u znaku Weber radionica
Drugog dana “Dečije nedelje” učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole "Žarko Zrenjanin" učestovavili su u Weber radionicama koje su organizovane na  Trgu Nikola Tesla u Apatinu. 
 
Radionice su bile podeljene u četiri grupe: 


 
Prvi razredi, sa žutim kačketima, imali su za zadatak crtanje "Moja Weber kuća". Oko 150 dece su crtali drvenim bojicama kako oni zamišljaju Weber kuću. Najlepši radovi će biti izloženi u Weber fabrikama i centralnim kancelarijama u Beogradu. 
 
Bele kačkete nosili su učenici drugih razreda, oni su za zadatak imali da slažu "Weber puzzle" sa prikazima proizvoda i srećnih korisnika. Na svakoj podlozi nalazila  se slika koju su deca trebala da slože.
 
Treći razredi sa sivim kačketima, učestvovali su u izradi pravih malih remek dela. Slagali su mozaik od pločica u Weber lepku, a za razultat treba da dobiju Weber srce, Weber sunce ili Weber cvet. 

 
Četvrti razredi nosili su crne kačkete i imali su za zadatak da crtaju po Weber kantama. Tema je bila proizvoljna. Najzanimljivije ukrašene kante će biti izložene u show room-u u Weber fabrikama.   
 
Svaku radionicu sa učiteljicama odeljenja, vodili su i Weber menadžeri koji su bili tu za sva dodatne informacije, da podstaknu i motivišu decu da se maksimalno uključe u kreativan rad tokom današnjeg dana. 
 

Za sve učesnike Weber je obezbedio voćnu užinu kao i prigodne poklone. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar