Dr Bojan Bašić na prijemu kod predsednika opštine Odžaci
Predsednik opštine Odžaci, Goran Nikolić, danas je ugostio najmlađeg doktora nauka u istoriji Univerziteta u Novom Sadu, Bojana Bašića.
Prema rečima predsednika opštine, Bašić svakodnevnim radom utiče na mlade ljude i podstiče ih da zavole nauku. Tokom svog školovanja, isticao se u oblasti matematike, fizike i informatike, što je kasnije krunisao zaposlenjem na Departmanu za matematiku, mentorstvom četiri studenta doktorskih studija, kao i redovnim rukovođenjem ekipa Republike Srbije na raznim međunarodnim takmičenjima.
 
Lokalna samouprava ovim putem želi da naglasi da prepoznaje potrebe mladih i talentovanih učenika,te da će nastaviti da im pomaže u iskazivanju potencijala u oblasti nauke. Takođe, nastojaće da i ubuduće pomaže omladini, koja dostojanstveno predstavlja kako opštinu Odžaci, tako i državu Srbiju.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar