Donacija Opštini Odžaci za zapošljavanje mladih

U svrhu podsticanja i razvoja preduzetništva i otvaranja novih radnih mesta na teritoriji Opštine Odžaci, firma Phiacademy d.o.o. iz Beograda donirala je Opštini 1.200.000 dinara. Predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković danas je sa predstavnikom te kompanije Miroslavom Babićem potpisala Ugovor o donaciji. Raspodelu ovih sredstava, za koje će naknadno biti propisani kriterijumi i uslovi, sprovešće Opštinsko veće Opštine u saradnji sa somborskom filijalom Nacionalne službe za zapošljavanje.  

Predsednica Opštine je rekla da će sredstva biti usmerena za nastavak već pokrenutih aktivnih mera zapošljvanja koja su predviđena Lokalnim akcionim planom.   
 
Predstavnik Phiacademy d.o.o. Miroslav Babić je istakao da se nada da će njihov primer biti podsticaj drugim firmama koje su u mogućnosti da pomognu mladim ljudima koji pokreću svoj posao i otvaraju nova radna mesta. 
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar