Dodeljene nagrade najboljim učenicima opštine Apatin

U velikoj sali Skupštine opštine Apatin, u prisustvu 30-tak najboljih učenika osnovnih i srednjih škola, kao i njihovih roditelja, predstavnici opštine Apatin čestitali su đacima na izuzetnim rezultatima, poželeli im uspešno dalje školovanje i podelili im zaslužene nagrade.

Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, nije krio zadovoljstvo zbog fantastičnih uspeha mladih Apatinaca. Uz iskrene čestitke za ostvarene rezultate, Škrbić je izrazio nadu da će se svi oni, po završetku školovanja, vratiti u svoj grad i učiniti ga boljim mestom. 
 
Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine Apatin, za 025info je istakla kako joj je izuzetno drago što je na današnjoj dodeli nagrada prisutan velik broj učenika.
 
- Čast mi je što smo danas u zgradi SO Apatin imali priliku ugostiti učenike osnovnih i srednjih škola, naše najuspešnije mlade sugrađane, a koji su nosioci Vukovih ili drugih specijalnih diploma.  Želja nam je da opština Apatin svake naredne godine ima sve kvalitetnije nagrade za svoje najbolje učenike, jer je to svakako motiv više za njihov dalji rad. Vukovci osnovnih škola dobili su vaučere u knjižarama, dok su đaci generacije nagrađeni tabletima. U srednjim školama učenici generacije su dobili laptop računare, dok su Vukovci u srednjim školama dobili putovanje u Rim. Da bismo podstakli vannastavne aktivnosti i aktivnosti koje nisu deo školske nastave, odlučili smo da nagrade uručimo i onim učenicima koji su ostvarili izuzetne rezultate u glumi, recitovanju i slično, rekla je Koraćeva i dodala da je želja opštine da svaki trud učenika tokom njegovog školovanja i ubuduće bude adekvatno i nagrađen.
 
Ukopno 6 đaka generacije Osnovnih škola sa teritorije opštine Apatin dobilo je tablete, 8 Vukovaca propusnice za Banju Junaković i vaučere u iznosu od 3.000 dinara u knjižari ,,NetPoint, dok su 4 učenika koji su za svoju školu doneli diplome sa republičkih takmičenja takođe dobili vaučere u knjižari, na iznos od 5.000 dinara.
3 đaka generacije  iz Srednjih škola sa teritorije opštine Apatin nagrađeno je laptopovima, 7 učenika koji su nosioci Vukovih diploma dobili su nagradno putovanje u Rim, dok su tri posebne nagrade za izuzetne rezultate na takmičenjima tokom školovanja, dva tableta i jedan laptop, takođe dodeljeni trojici učenika srednje škole.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS