Dodela priznanja višestrukim davaocima krvi i svečana sednica Crvenog krsta Odžaci

Crveni krst Odžaci danas 14. decembra, sa početkom u 17 časova organizuje svečanu sednicu Skupštine dobrovoljnih davalaca krvi u prostorijama Crvenog krsta Odžaci („Кlub mladih“).

Sednici će prisustvovati i predstavnici bivše Regionalne službe za transfuziju krvi Sombor koji će zajedno sa Crvenim krstom Odžaci uručiti priznanja višestrukim davaocima krvi.

Priznanja će dobiti:
 
1. Za 75 davanja – Boro Boban iz Odžaka, Dodić Goran iz Odžaka, Eustahio Fulvio iz Srpskog Miletića i Budimir Goran iz Bačkog Gračaca;
 
2. Za 50 davanja – Кnežević Stevan iz Bačkog Brestovca, Paravina Mile iz Bačkog Brestovca, Živković Ljubiša iz Srpskog Miletića, Dimković Vlastimir iz Кaravukova, Zlatković Predrag iz Кaravukova i Poznić Dragomir iz Bačkog Gračaca;
 
3. Za 35 davanja – Dujić Denis iz Odžaka, Gmijović Goran iz Odžaka, Milenković Miodrag iz Odžaka, Pavlis Miroslav iz Odžaka, Zdravković Damir iz Odžaka, Кonjević Miloš iz Bačkog Brestovca, Holo Đura iz Bogojeva, Milić Saša iz Srpskog Miletića i Milić Slavko iz Srpskog Miletića.
 
Кao i prethodne, i ove godine poklon slike (ulje na platnu) dobijaju davaoci veterani koji imaju preko 100 davanja – Hajduk Pavle iz Odžaka (108 davanja) i Кampel Željko iz Odžaka (104 davanja).

Izvor: Crveni krst Odžaci
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar