Do kraja marta provera sluha bez uputa u Somboru i Kuli

Ministarstvo zdravlja nastavlja sa sprovođenjem mera i aktivnosti koje za cilj imaju prevenciju zdravlja kao osnove za očuvanje i unapređenje zdravlja populacije. U skladu sa tim, do kraja marta meseca svi građani će biti u prilici da bez uputa, samo uz karticu zdravstvenog osiguranja, provere sluh kod lekara specijaliste za ORL u više od 80 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

U somborskoj bolnici ovaj pregled možete obaviti 18. i 22. marta od 13 do 15 sati. Građani kulske opštine proveru sluha u Domu zdravlja u Кuli mogu da obave svakog radnog dana tokom meseca marta, a u Opštoj bolnici u Vrbasu 19. i 22. marta od 14 do 18 sati.

Akciju provere sluha koja je započeta nedavno u Nišu, Ministarstvo zdravlja je usled velikog interesovanja građana proširilo na celu Srbiju. Ministarstvo zdravlja poziva građane da u navedenim zdravstvenim ustanovama obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.
 
Izvor i foto: q-media.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar