Distribucija paketa pomoći penzionerima

Volonteri Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci, danas su nastavili sa podelom paketa pomoći penzionerima sa primanjima nižim od 30.000,00 dinara.
Paketi su se dostavljali na adrese penzionera uz poštovanje svih mera zaštite, kako bi se sprečila mogućnost širenja epidemije.
Pomoć se sastoji od prehrambenih namirnicama i proizvoda za ličnu higijenu, kao i higijenu domaćinstva.
Akcija distribucije paketa se istovremeno odvija u svim naseljenim mestima u opštini Odžaci, sa planom da se u što kraćem roku dođe do svih građana sa spiska ,koji je Štabu za vanredne situacije dostavio PIO fond.
Sredstva za ovaj vid pomoći najugroženijoj kategoriji stanovništva, u borbi protiv Korona virusa (COVID-19), opredelio je Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Volonteri, sa vidnim obeležjima, sutra nastavljaju deljenje paketa u sledećim ulicama:

BAČKI BRESTOVAC:
Dositejeva (od raskrsnice sa ulicama Hajduk Veljka i Pere Grubora do ulice Maršala Tita), Vojvođanska (od Karađorđeve do Gavrila Principa), Branka Radičevića, Đure Daničića i Gavrila Principa

RATKOVO:
Produžetak ulice Vojvode Stepe, Lole Ribara, Petra Drapšina i početak Novosadske

DERONJE:
Zmaj Jovina, Donja Branjevina i Karađorđeva

BOGOJEVO:
Doroslovačka, Kišfalufi, Madač Imre, Vojvođanska, Grobljanska i Trg Oslobođenja

LALIĆ:
Ive Lole Ribara i Lenjinova

SRPSKI MILETIĆ:
Bratstva jedinstva, Babička, Beljanička, Crnog Mara, Crnotravska, Dunavska, Mostonga, Njegoševa, Put oslobođenja, Vojvođanska i Zmaj Jovina

BAČKI GRAČAC:
Gliše Ćuka, Đure Ćalića, Lička i Mirka Štulića

KARAVUKOVO:
Ive Andrića, Ive Lole Ribara i Njegoševa

ODŽACI
Branislava Nušića, Žarka Zrenjanina, Miloša Crnjanskog (od Branislava Nušića do kalvarije), Vidovdanska (od Vojvode Mišića do raskrsnice sa Železničkom), Železnička (do raskrsnice sa Jurija Gagarina), Jurija Gagarina (od raskrsnice sa Železničkom do kalvarije) i Vojvode Mišića (od Vojvode Putnika do raskrsnice sa Jurija Gagarina).


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS