Digitalna učionica za somborsku gimnaziju

Juče je u Gimnaziji Veljko Petrović u Somboru održana promocija Nacionalnog dana davanja i ovogodišnje kampanje pod nazivom Škola dobrih ljudi. Fondacija Gimnazije Veljko Petrović Sombor prepoznata je od strane Srpskog filantropskog foruma, kao jedan od tri partnera Nacionalnog dana davanja, u funkciji sve većeg interesovanja za IT smer u Gimnaziji.

Prošle i ove godine, uvođenjem informatičkog odeljenja u somborsku gimnaziju  upisano je po 20 učenika na IT smer, a želja im je da iduće godine taj broj bude duplo veći. Za ispunjenje ove želje potrebni su najbolji mogući uslovi, odnosno, novi IT kabinet, u kom će biti interaktivna table, novi računari i IT oprema. Zahvaljujući kampanji koja je u toku, više od polovine sredstava je prikupljeno.

-Grad Sombor podržava ovu akciju, a kao predstavnik Gradske uprave apelovao bih na sve privrednike, na sve ljude dobre volje, da se uključe. Jer, ako se uključimo dovoljno, ova akcija može da ima širok odjek, a tiče se naše lokalne zajednice i naše dece. Stoga, još jednom apelujem na sve dobre ljude da se maksimalno uključe i pomognu da ovaj projekat uspe - poručio je Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice Grada Sombora.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar