Dezinfekcija kompletnog putnog pojasa zakazana za utorak

Po nalogu štaba za vanredne situacije opštine Apatin, JKP „Naš dom“ će u utorak 31.03. od 17 časova krenuti sa dezinfekcijom kompletnog putnog pojasa u opštini Apatin.

 
Ovim putem želi da zamolim sve naše građane da nam olakšaju posao, tj. da svoje automobile ne ostavljaju na putnom pojasu, ili delom na putni pojas, jer u velikoj meri otežavaju izvođenje iste akcije zbog kapaciteta i gabarita prskalica koje se kreću po našim putevima. – rekao je direktor JKP „Naš dom“ Apatin Nebojša Smiljanić
 
Direktor JKP „Naš dom“ Apatin se zahvalim svim sugrađanima, naročito po selima apatinske opštine, koji nesebično izlaze u susret štabu za vanredne situacije, odnosno JKP „Naš dom“, u vidu pomoći sa traktorskom mehanizacijom kako bi se što brže, bolje i efikasnije mogli izvršiti svi dati zadaci od kriznog štaba, a samim tim da se u jednom danu može odraditi kompletan putni pojas na teritoriji naše opštine.
 
Napomenu bih da se danima kontinuirano radi i dezinfekcija atomizerima na svim frekventnijim lokacijama u našoj opštini, a posebno one najbitnije u ovom trenutku kao što su Dom zdravlja, policijska uprava, opštinska uprava itd. – dodao je Smiljanić.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar