Devojke velikog srca! Mažoretkinje Sonte i Apatina plešu za Radeta!

Svake godine ove devojke imaju izloženu kutiju tokom plesnih tačaka za slobodnu donaciju za njihov klub. Potrebno je otići na prvenstva, takmičenja...

Kao i svake godine, i ove će se naći kutija ispred njih, ali sva prikupljena sredstva one će proslediti za lečenje malog Radeta Peruače.

Podržite i vi ove devojke! 

U nedelju, 11.08. sa početkom u 18h, Mažoretkinje Sonte nastupiće ispred platoa mesne zajednice u Sonti, u znak seoske slave - Kirbaj festa! Ovaj nastup će iskoristiti kao pripremu za nadolazeće Evropsko prvenstvo koje će se održati u Francuskoj, gde će predstvaljati našu zemlju sa tri devojčice iz kategorije duo štap i solo mace. Takođe, u susret im dolazi i Prague Fest Info Dance u Češkoj 31.10.2019 gde će Srbiju predstaviti celokupna ekipa.

Naredne nedelje Mažoretkinje Apatina nastupaju 18.08. u Apatinu. Na Trgu Nikole Tesle od 18h, nastupiće obe postave devojčica i kao duo i kao solo. Sve zainteresovane devojčice koje dođu da pruže podršku kako malom Radetu tako i mažoretkinjama, moći će da probaju ples sa štapom i da se upoznaju sa ovom vrstom plesa.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar