Dekupaž radionica u Klubu za stare u Apatinu

U prostorijama novoosnovanog Kluba za starija i odrasla lica u Apatinu, u utorak, 16. oktobra, sa početkom u 17 sati, biće održana radionica u kojoj će se svi prisutni moći upoznati sa osnovama dekupaž tehnike.

Ova radionica organizovana je zahvaljujući članicama Udruženja građana ,,Apatinske vredne ruke'', a koje će članove Kluba za stare, kao i ostale koji su zainteresovani, naučiti ovoj interesantnoj tehnici.
 
Podsećanja radi, Klub za starija i odrasla lica otvoren je u okviru Doma za stare i penzionere Apatin. Namenjen je našim starijim sugrađanima koji žive u svojim domovima. Klub za stare u Apatinu otvoren je od ponedeljka do četvrtka, u periodu od 16 do 20 sati, i potpuno je besplatan. U prijatnim prostorijama Kluba svi koji dođu mogu popiti besplatan topli napitak, kafu ili čaj, gledati televiziju, čitati dnevnu štampu, služiti se računarom, učestvovati u aktivnostima koje se organizuju, igrati društvene igre ili se prosto družiti.
 
Poziv za primanje novih članova uvek je otvoren i svi su dobrodošli.
 
 
Foto/dekupaž radionica: youtube.com
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar