Definisano funkcionisanje za predstojeći vikend

Krizni štab za suzbijanje bolesti COVID 19, kojim predsedava premijerka Ana Brnabić, definisao je funkcionisanje za predstojeći vikend, s obzirom na izmene ograničenja kretanja:

 
Građani stariji od 65 godina, moći će da kupe namirnice u prodavnicama u subotu, umesto u nedelju što je do sada bio slučaj. Prodavnice će za najstarije građane biti otvorene u subotu od 4 do 7 časova. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.
Vlasnici kućnih ljubimaca mogu od sada izvoditi svoje kućne ljubimce u trajanju od 20 minuta ne dalje od 200 metara od adrese prijavljenog prebivališta, i to:
svakoga dana u periodu između 23 časa do 1 ujutru, i
u nedelju od 8 do 10 časova ujutru,
s tim da kućnog ljubimca može izvesti samo jedna osoba.
 
Krizni štab je odlučio da na sahranama u Republici Srbiji, u periodu trajanja vanrednog stanja, može biti najviše deset osoba koje moraju poštovati međusobnu razdaljinu od dva metra.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS