Deda Mraz podelio novogodišnje paketiće deci opštine Odžaci

Turistička organizacija opštine Odžaci je sada već tradicionalno organizovala Novogodišnji program za decu u Odžacima, a mališane je najviše obradovao susret sa Deda Mrazom koji im je podelio novogodišnje paketiće. 

- Podeljeno je 400 paketića, posle novogodišnje predstave i na najlepši način smo decu uveli u novogodišnje praznike – rekla je Vesna Petković, direktorka Turističke organizacije.
 
Poklon deci bila je i novogodišnja predstava “Ostrvo sa šlagom” koja je najmlađe obradovala i zabavila.
 
Prema rečima Jovane Terzin iz studija “Željko Veseljko” iz Novog Sada, predstava je namenjena deci nižeg uzrasta, ali je vrlo rado gledaju i odrasli.
 
- Sve naše predstave su edukativnog karaktera i to su predstave koje sami pišemo i sami stvaramo muziku. Zbog toga smatramo da smo različiti od drugih i ljudi nas stalno zovu iznova i veruju u naš program – istakla je Terzin.
 
Turistička organizacija se i ove godine potrudila da deci opštine Odžaci priredi jedno nezaboravno novogodišnje iskustvo, a njihov osmeh je organizatorima najveća i najlepša nagrada.
 
Izvor i foto: ico.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar