Dečije igralište uskoro u Ulici Petar Kočić u Apatinu
U Opštini Apatin se trude da obezbede kvalitetnije uslove za život mladih, te je tako, pored novih Jaslica i sportskih terena u Gimnaziji, izgrađeno i nekoliko dečijih igrališta. O trenutnim radovima, za apatinske medije, govorila je zamenica predsednika Opštine Dubravka Korać.  
 
-Početkom avgusta u Opštinu Apatin je stigao dopis, tačnije inicijativa roditelja dece iz Ulice Petar Kočić u Apatinu. Radi se o vrlo maloj ulici u kojoj živi osmoro dece koja su poželela da opština napravi jedan adekvatan prostor za njih. Mi smo u najbržem mogućem roku reagovali i u sklopu projekta mera populacione politike, ušli u izgradnju dečijeg igrališta. Vrednost je blizu dva miliona dinara, a predviđeno je da deca dobiju sve one uslove koje imaju i deca u centru grada. Radovi na izgradnji igrališta su već započeti i završetak se očekuje do kraja ovog meseca. Nadam se da će i roditelji i deca biti zadovoljni ovom najnovijom investicijom. Zahvalila bih se roditeljima koji su nam skrenuli pažnju, da je to nešto što je neophodno u ovom delu grada. Mi smo tu da podržimo i sve druge inicijative koje građani pokrenu kako bi grad bio prijatno mesto za život - rekla je Korać.   
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar