Dečije igralište u Sonti ponovo bezbedno

Dečije igralište u Sonti, nakon dve godine, postalo je nebezbedno jer su mnoge daske na spravama polomljene, a ljuljaške pokidane. Igralište, koje je izgrađeno u leto 2017. godine, preko puta vrtića u Sonti, smešteno je između stambenih objekata te su deca prilikom boravka na njenu zaštićena od saobraćaja.

Na inicijativu Mesnog odbora SNS u Sonti, veliki broj aktivista se okupio kako bi započeo akciju koja je imala za cilj da sanira sve što je bilo neophodno kako bi se igralištu vratio prvobitan sjaj.U sklopu akcije postavljene su nove ljuljaške, zamenjene su daske na zaštitnim ogradama i podovima tobogana, ofarbane su klupe i tunel za provlačenje, postavljene su nove kante za smeće i zamenjena sva iskidana zaštitna mreža oko igrališta.

Opštinski odbor SNS Apatin, kako se navodi u saopštenju, zahvaljuje se MO Sonta na inicijativi, a svim članovima stranke na odzivu radnoj akciji i što su još jedan deo opštine uredili i učinili boljim mestom za svoje sugrađane.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar