Dečija nedelja u OŠ Žarko Zrenjanin u Apatinu

Dečija nedelja pod nazivom Da pravo svako-dete uživa lako održaće se od 7. do 13. oktobra u Osnovnoj školi Žarko Zrenjanin u Apatinu.

U ponedeljak, 7. oktobra, u školskom holu biće priređena izložba plakata Dečija prava, koju su pripremili učenici od petog do osmog razreda. Predavanje Crvenog krsta Apatin na temu Trgovina ljudima, koje je namenjeno učenicima šestih razreda, održaće se u Višenamenskoj sali sa početkom u 08:55 časova. Odeljenje III-4 sa  učiteljicom Jelenom Ljubenović-Grozdanić u 10 časova posetiće Dom starih. Crtanje po asfaltu za učenike prvog i drugog razreda održaće se na glavnoj ulici sa početkom u 11:30 časova.

U utorak, 8. oktobra, biće skraćeni časovi. Manifestacija Jesen šeta našim gradom- revija jesenjih kostima, u kojoj će učestvovati učenici od prvog do četvrtog razreda,  održaće se na Trgu Nikole Tesle sa početkom u 11:30 časova.

Za sredu, 9. oktobar, planirana je pozorišna predstava Nesrećna Kafina za učenike od prvog do četvrtog razreda. Predstava će biti odigrana u Višenamenskoj sali u 11 časova za učenike prepodnevne smene i 12:30 časova za učenike poslepodnevne smene. Članovi Učeničkog parlamenta sedmog i osmog razreda posetiće predsednika Opštine u 12 časova, u pratnji školskog pedagoga Marije Rapajić.

U četvrtak, 10. oktobra, biće skraćeni časovi jer se na glavnoj ulici održava Dečija pijaca. Početak je u 11 časova.

U petak, 11. oktobra, na stadionu Mladost, u 11 časova počinje Jesenji kros.

U slučaju lošeg vremena (utorak, četvrtak, petak) časovi se održavaju po redovnom rasporedu zvonjenja. Neće biti redovne nastave u utorak u slučaju kiše, već će sve planirano, biti održano u hali škole.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar