Dečija nedeja u PU Poletarac u Odžacima

Predškolska ustanova Poletarac iz Odžaka je i ove godine u okviru Dečije nedelje pripremila bogat program.

Za danas, 7. oktobar, u planu su radionice Dečja prava-Bukvar dečjih prava i Poruka na ormariću, uređivanje panoa pod nazivom Dečja prava i akcija Slatkiš (slikovnica, igračka) za druga. U dvorištu vrtića danas će se održati i Festival sporta pod nazivom U zdravom telu zdrav duh.

Za utorak, 8. oktobar, zakazana je radionica Da pravo svako –dete uživa lako, kao i druženje i aktivnosti sa roditeljima.

Predsednica Opštine Odžaci u sredu, 9. oktobra, primiće grupu iz Poletarca. Istog dana održaće se Dečiji vašar i Ulica dečije radosti-oslikavanje kredama u boji centra grada i dvorišta vrtića. Mališani će u sredu posetiti biblioteku.

U četvrtak, 10. oktobra, mališani će se družiti sa udruženjem penzionera iz mesta, sa bakama i dekama, a biće prikazani i filmovi za decu.

Poslednjeg dana, u petak, 11. oktobra, biće organizovana pozorišna predstava za decu, druženja sa decom iz škole, sa decom iz drugog objekta, međusobne posete vaspitnim grupama mlađeg i starijeg uzrasta. U planu je i diskoteka, kao i razmena slatkiša. Mališani će ići u posetu MNRO Zlatnoj barci iz Odžaka. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar