Dečak Aleksej prva beba rođena u  somborskoj bolnici u 2019. godini

Dečak Aleksej Selar je prva beba rođena 2019. godine u porodilištu Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru. Aleksej je napredna beba, težak je 3,400 kg i dugačak 50 centimetara, a rođen je 1. januara u 10 časova i 5 minuta. Dežurni lekar je bio specijalista ginekologije i akušerstva dr Aleksandar Terzić, šef Akušerskog odeljenja.

Gradonačelnica grada Sombora Dušanka Golubović, Maji Rajnhart, majci malog Alekseja  uručila je poklon čestitku u iznosu od 100.000,00 dinara,  poklon čestitka stigla je i od Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima grada Sombora.
 
 
Poklon, bebi-sedište za auto, roditeljima malog Alekseja uručili su ispred Saveta za bezbednost saobraćaja Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora i predsednik Saveta i Milan Glumac, načelnik Odeljenja za saobraćaj Policijske uprave Sombor i član Saveta za bezbednost saobraćaja.
 
 
Akcija podele bebi-sedišta za auto nastavlja se i dalje u 2019. godini.
 
Auto sedište je uručeno i drugorođenoj bebi sa teritorije grada Sombora, a to je dečak Jovan Vukadinović iz Sombora, koji je svoju majku Mariju obradovao takođe 1. januara u 21.15 časova.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar