Deca iz apatinskih vrtića učestvovala u humanitarnoj akciji Crvenog krsta

Crveni krst Apatin posetila su deca iz Predškolske ustanove „Pčelica“ iz Apatina, objekat „Bubamara“, koji se nalazi u Bloku 112. Predstavnici  Crvenog krsta Apatin su upoznali decu sa radom organizacije Crvenog krsta Apatin i zahvalili su se deci i njihovim roditeljima koji su na inicijativu  vaspitačica u nihovim vaspitnim grupama  organizovali humanitarnu akciju prikupljanja pomoći u vidu osnovnih životnih namirnica, koje će se podeliti u okviru obeležavanja Svetskog dana hrane danas, 16. oktobra, i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, 17. oktobra, prema spiskovima Centra za socijalni rad. 

Crveni krst Apatin takođe su posetila i deca iz  predškolske ustanove „Pčelica“ iz Apatina, objekat „Zvončići“, a koji se nalazi na Trgu Nikole Tesle. 
 
 
Organizacija Crvenog krsta Apatin zahvaljuje se svim građanima koji su se uključili u humanitarnu akciju i u marketu ,,Maxi’’ donirali sredstva za kupovinu osnovnih životnih namirnica.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar