lokacija: Odžaci
objavljeno: 21.02.2019.

Dani otvorenih vrata u Odžacima povodom Međunarodnog dana socijalne pravde

Društvo

Povodom Međunarodnog dana socijalne pravde, koji se svake godine, nakon što ga je proglasila Generalna skupština Ujedinjenih nacija na svom zasedanju 2007. godine, obeležava 20. februara, Centar za socijalni rad Odžaci, organizuje akciju ,,DANI OTVORENIH VRATA – borba protiv siromaštva i stvaranje jednakih šansi za sve''.

Akcija je počela 20. februara i trajaće do kraja meseca februara, kada će stručni radnici Centra za socijalni rad svakog radnog dana u periodu od 12,00 časova do 14,30 časova u svojim prostorijama u Odžacima, korisnicima novčane socijalne pomoći pružati stručnu pomoć u prevazilaženju i rešavanju njihovih egzistencijalnih problema.
 
Na ovaj način Centar za socijalni rad, koji ima za zadatak da u skladu sa Zakonom omogući svakom pojedincu ili porodici da dostigne odnosno održi minimalnu materijalnu sigurnost i nezavisnost, pokazuje veliku odgovornost za one koji su najugroženiji i najranjiviji i koji bez pomoći šire društvene zajednice ne mogu rešiti svoje osnovne egzistencijalne probleme.
 
Izvor i foto: Centar za socijalni rad Odžaci
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.