Danas počinje drugi krug glasanja za prioritetne projekte u Opštini Apatin

Danas počinje drugi krug glasanja za prioritetne projekte u apatinskoj opštini. Nakon prvog kruga u kom su građani Opštine Apatin, u okviru programa Opštinski ekonomski razvoj u Srbiji faza 2.–Reforma poreza na imovinu, glasali za projekte koje je prioritetno realizovati, izdvojeni su oni koji su imali najviše glasova. U prvom krugu ankete pristiglo je 500 predloga, od kojih je izdvojeno šest sa najvećim brojem glasova. Od šest izabranih, onaj koji osvoji najveći broj glasova u drugom krugu ankete biće realizovan iz sredstava prikupljenih od poreza na imovinu. Drugi krug će trajati do 5. decembra.

Glasačke kutije biće postavljene na istim mestima kao i u prvom krugu. Anketa će biti dostupna i na opštinskom sajtu. http://bit.ly/izaberiprojekat

Ovaj program finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC)  u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave Ministarstvom finansija, a sprovodi ga HELVETAS SRB. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar