Danas i sutra isporuka paketa penzionerima na Selenči

Podela paketa podrške penzionerima sa penzionim čekom do 30 hiljada dinara nastavljena je danas u mesnim zajednicama „Selenča“ i „Stara Selenča“, a sutra će, pored ovih mesnih zajednica, isporuka biti nastavljena i u MZ „Nova Selenča“.

Pakete penzionerima na kućnu adresu dostavljaju volonteri Crvenog krsta, članovi Službe civilne zaštite i mesnih zajednica. Za područje Selenče predviđena je isporuka 1051 paketa koji sadrže prehrambene proizvode i proizvode za kućnu hemiju.

Za dobijanje paketa podrške penzionerima nije potrebno da se podnesu posebni zahtevi. Penzioneri koji, pored domaće, primaju i inostranu penziju biće kontaktirani od strane Centra za socijalni rad kako bi se utvrdila zbirna visina njihovih primanja i ukoliko se utvrdi da su manja od 30 hiljada dinara, takođe će dobiti paket.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar