Dan Otvorenih vrata u Stanišiću

Akcija pod nazivom „Otvoreni dani“, se održava svake prve subote u mesecu u nekoj drugoj mesnoj zajednici. 

 
Početkom  maja održana je u prostorijama mesne zajednice „Stanišić“.
Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović je primila građane koji su želeli lično 
da razgovaraju sa njom i iznesu svoje probleme i predloge.
 
Stanovnike Stanišića najviše je interesovalo vodosnabdevanje, odnosno kvalitet vode i potrošnja, održavanje puteva, moguća izgradnja obilaznice, a bilo je i pohvala za rekonstrukciju ulice Arsenija Čarnojevića. 
Građani su izneli potrebu da akcije „Mesec čistoće“ traje duže, a gradonačelnica i njen tim kao moguće rešenje predlažu postavljanje kontejnera koji bi služio u te svrhe tokom cele godine.
 
Bilo je reči i o novom načinu funkcionisanja i rada dobrovoljnih vatrogasnih društava, i o potrebama različitog kulturnog sadržaja. Naravno, bilo je i molbi za rešavanje ličnih problema pojedinih meštana.
 
Кako bi izašla u susret potrebama građana, gradonačelnica će nastaviti da obilazi mesne zajednice grada Sombora. 
Sledeći ovakav sastanak održaće se 1. juna u mesnoj zajednici „Riđica“.
Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na ove sastanke, a imaju želju da se obrate gradonačelnici, pitanja u pisanoj formi mogu predati u svoju mesnu zajednicu, ili poslati na mejl adresu [email protected], nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.
 
 
Izvor foto: sombor.rs

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar