Đak generacije iz Deronja zaslužio besplatno školovanje

Božidar Miku iz Deronja, đak generacije Tehničke škole u Odžacima školske 2017/2018. godine zaslužio je besplatno školovanje na ITAcademy. Njega su među 25 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske odabrali Kompanije LINK group i Fondacije prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića.

Odabranim učenicima generacije će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na biti uručena 5. septembra u 17 sati na svečanom prijemu koji će biti održan na Belom dvoru u Beogradu, piše portal Radio Odžaci.

Odmah po svečanoj dodeli, učenici će u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom, sami izabrati odsek i program koji žele da završe, a ukoliko budu imali bilo kakvih nedoumica, mogu dobiti stručne konsultacije prilikom odabira smera. Po završetkuškolovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i steknu Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.

Foto: Pixabay / Free-Photos


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar