Crveni krst realizovao predavanja u osnovnim školama u Deronjama i Ratkovu

Nastavljajući sa obeležavanjem Meseca borbe protiv bolesti zavisnosti, Crveni krst Odžaci je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije – Policijskom stanicom u Odžacima, realizovao edukativna predavanja u OŠ “Vuk Karadžić” u Deronjama i OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” u Ratkovu.

Predavanja su realizovana na teme “Borba protiv alkoholizma i narkomanije” i “Bezbedno korišćenje interneta i društvenih mreža”, a ciljna grupa bili su učenici četvrtog i šestog razreda.
 
Predavači su bili Milorad Momčilov, policijski inspektor i predsednik Crvenog krsta Odžaci Radivoje Radivojević koji je govorio o volonterizmu i principima Crvenog krsta. Učenicima je podeljen edukativni materijal (“Informativni letak za roditelje” i “Svi mislimo da se loše stvari dešavaju samo drugima…”). 
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar