Crveni krst Odžaci realizovao predavanje povodom Meseca borbe protiv bolesti zavisnosti

Nastavljajući sa obeležavanjem Meseca borbe protiv bolesti zavisnosti, Crveni krst Odžaci je, u saradnji sa MUP-om RS PS u Odžacima, realizovao predavanja na teme „Borba protiv alkoholizma i narkomanije“ u sklopu programa „Borba protiv bolesti zavisnosti“. Takođe, realizovana su i predavanja na temu „Bezbedno korišćenje interneta i društvenih mreža“.

Predavanja su realizovana u OŠ „Jožef Atila“ u Bogojevu i u OŠ „Кosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću, a ciljna grupa bili su učenici četvrtih i šestih razreda. Predavači su bili Milorad Momčilov, policijski inspektor i predsednik Crvenog krsta Odžaci Radivoje Radivojević koji je govorio o volonterizmu i principima Crvenog krsta.

Učenicima je podeljen i edukativni materijal  („Informativni letak za roditelje“ i „Svi mislimo da se loše stvari dešavaju samo drugima...“). 

Izvor i foto: Crveni krst Odžaci
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar