Crveni krst Odžaci na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći

Predstavnici Crvenog krsta Odžaci učestvovali su na pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći i realističkog prikaza povreda, stanja i oboljenja.

Takmičenje je održano 2. juna u Kovinu, a učestvovalo je 26 vojvođanskih opština sa 23 ekipe podmlatka i 17 ekipa omladine u oblasti prve pomoći, kao i osam ekipa u realističkom prikazivanju povreda, oboljenja i stanja.

Crveni krst Odžaci je učestvovao u kategoriji podmlatka, a takođe je obezbedio dvoje sudija (Maja Mašulović i Nebojša Stamenković).

Ekipu podmlatka Crvenog krsta Odžaci koju su činili Ema Čugalj (kapiten), Marko Maksimović, Milica Glumac, Nađa Marić, Ljiljana Jovanović i Emilija Bogavac, plasirala se na trinaesto mesto, što je odličan rezultat, s obzirom da im je ovo prvo takmičenje i da se od njih mnogo očekuje u narednom periodu, saopštio je Crveni krst Odžaci.

U Crvenom krstu Odžaci navode da su zadovoljni postignutim rezultatima na ovogodišnjem takmičenju i ističu da je ekipa bogatija za jedno novo iskustvo i za brojna uspostavljena prijateljstva sa vršnjacima iz cele Vojvodine.

Inače, najbolji na takmičenju u pružanju prve pomoći u obe kategorije, podmlatka i omladine, bili su predstavnici Novog Sada.

Prevoz učesnika iz Odžaka na pokrajinsko takmičenje obezbedilo je Javno komunalno preduzeće “Usluga”.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar