Crveni krst Apatin tradicionalno obeležava “Nedelju solidarnosti”
15.09.2017.
Crveni krst Apatin će u periodu od 14. - 21. septembra tradicionalno obeležiti "Nedelju solidarnosti". Građani Opštine Apatin imaju  priliku u skladu sa svojim mogućnostima da doniraju polovnu garderobu i obuću, kao i igračke za decu. 
 
U sklopu ove aktivnosti, u saradnji sa gimnazijom "Nikola Tesla" Apatin i Srednjom građevinskom i drvoprerađivačkom školom Apatin, Osnovnim školama "Ivan Goran Kovačić"iz Sonte, "Kiš Ferenc" iz Svilojeva i "Žarko Zrenjanin" iz Apatina, "Mladost" iz Prigrevice u holu škola su postavljene kutije u koje će učenici imati priliku da doniraju garderobu i igračke za socijalno ugroženu decu opštine Apatin. 
 

Sva donirana pomoć biće prosleđena socijalno ugroženoj deci sa teritorije Opštine Apatin prema spiskovima Centra za socijalni rad Apatin. Svi zainteresovani građani koji žele da se uključe u ovu aktivnost i pokažu humanost i solidarnost na delu sve dodatne informacije mogu dobiti putem telefona 025-772-073. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar