Četvrti ciklus programa Podrška, ne perfekcija realizovan u Karavukovu i Deronjama

Uspešno je završen četvrti ciklus besplatnog programa "Podrška, ne perfekcija" koji je Predškolska ustanova "Poletarac" realizovala u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković.

Ovaj program osmišljen je za pružanje podrške porodici, a namenjen je roditeljima i starateljima dece uzrasta do šest godina.
 
Četvrti ciklus programa realizovan je u Karavukovu i Deronjama, gde su bile uključene dve grupe roditelja dece do šest godina.
 
Tokom 10 nedelja realizacije programa roditelji su dobili priliku da se kroz dvosatne radionice osnaže dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – unapređivanje razvoja potencijala sopstvene dece u njihovim najosetljivijim godinama.
 
Program u Deronjama vodile su facilitatorke Aleksandra Milić i Biljana Cvetković a u Karavukovu Marijana Đukić i Bojana Kupusinac.
 
Tokom realizacije programa bilo je obezbeđeno i besplatno čuvanje dece uz angažovanje vaspitačica Ljiljane Belić i Sofije Tasić.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: Nemanja Janjanin, fotopres.com
 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar