lokacija: Odžaci
objavljeno: 07.02.2019.

Četvrti ciklus programa Podrška, ne perfekcija realizovan u Karavukovu i Deronjama

Društvo

Uspešno je završen četvrti ciklus besplatnog programa "Podrška, ne perfekcija" koji je Predškolska ustanova "Poletarac" realizovala u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković.

Ovaj program osmišljen je za pružanje podrške porodici, a namenjen je roditeljima i starateljima dece uzrasta do šest godina.
 
Četvrti ciklus programa realizovan je u Karavukovu i Deronjama, gde su bile uključene dve grupe roditelja dece do šest godina.
 
Tokom 10 nedelja realizacije programa roditelji su dobili priliku da se kroz dvosatne radionice osnaže dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – unapređivanje razvoja potencijala sopstvene dece u njihovim najosetljivijim godinama.
 
Program u Deronjama vodile su facilitatorke Aleksandra Milić i Biljana Cvetković a u Karavukovu Marijana Đukić i Bojana Kupusinac.
 
Tokom realizacije programa bilo je obezbeđeno i besplatno čuvanje dece uz angažovanje vaspitačica Ljiljane Belić i Sofije Tasić.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: Nemanja Janjanin, fotopres.com
 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U sredu, 20. februara, sa početkom u 17 sati, u Klubu za stare u Apatinu, biće održan kurs...

Na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti energetske efikasnosti koji je početkom godine raspisala Uprava...

Centar za socijalni rad Кula, u saradnji sa STŠ „Mihajlo Pupin“, povodom Svetskog dana socijalne pravde, organizuje tribinu...

Predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić, uputio je čestitku nagrađenim studentima. U okviru svečanog prijema, on se zahvalio studentima...

Organizator, Zavičajno udruženje Ličana "Nikola Tesla" iz Apatina i za ovu godinu je pripremio tradicionalno, šesto po redu,...

Sombor je 17. februara obeležio Dan grada, dan kada je 1749. godine carica Marija Terezija potpisala povelju kojom...