Čestitka gradonačelnice Sombora povodom Savindana

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović čestitala je učenicima i studentima, nastavnicima i profesorima, školsku slavu Svetog Savu.

-Proslava Svetog Save – školske slave 27. januara, prilika je da svima vama ovim putem zahvalim i izrazim svoje najdublje poštovanje, jer ste upravo Vi prvi i najautentičniji sledbenici misije prvog srpskog prosvetitelja! Sveti Sava je svojim vizionarskom promišlju i mudrošću utemeljio puteve prosvetiteljstva, ali obrazovanja i učenja kao jedinog pravog puta bez kojeg nijedan drugi napredak ne bi bio moguć. Čestitajući vam praznik, dragi đaci, poželeću vam da svaki izazov pred kojim se nađete iskoristite kao priliku da kroz obrazovanje unapredite svoja znanja, postanete ispunjeniji i bolji ljudi i uložite napor da stvorite nešto dobro i veliko što će doprineti boljitku zajednice u kojoj živite i stvarate, a da se svaki vaš učitelj raduje i slavi vaš uspeh kao rezultat zajedničkih napora i timskog rada. Svakoga dana se podsećajte da su obrazovanje, duhovnost, tolerancija i čestitost vrhovne vrednosti kojima treba da se upravljate u životu! - kaže se u čestitci gradonačelnice Sombora. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar