Centar za socijalni rad u Apatinu ograničio rad sa strankama

Centar za socijalni rad Apatin, obaveštava sve svoje korisnike, kao i sve građane opštine Apatin da shodno Odluci Vlade Republike Srbije, a u cilju efikasnije prevencije i smanjenja mogućnosti širenja virusa COVID-19, direktan rad sa korisnicima i drugim licima koja dolaze u Centar za socijalni rad Apatin se ograničava isključivo na rad od 8 do 12 časova.

U tom periodu, za korisnike će biti otvorena prijemna kancelarija i kancelarija za isplatu jednokratnih novčanih pomoći. U druge prostorije, korisnici  će pristupati po prethodnom pismenom ili telefonskom pozivu.

Kako bi se u novonastalim okolnostima vezanim za trenutnu epidemiološku situaciju svim građanima pružila blagovremena i kvalitetna socijalna i porodično pravna zaštita iz delokruga rada ove ustanove, građani svoje zahteve po raznim osnovama mogu podnositi Centru za socijalni rad na telefone : 025/772-047, 025-772-451, 773-365 svaki radni dan od 7 do 15 časova.

Mobilni broj na koji su dostupni radnici Centra za socijalni rad Apatin 24 sata je 069/783-366 i elektronskim putem na adrese:[email protected] i [email protected]

Sva rešenja, potvrde, uverenja i slično, dostavljaće se isključivo putem pošte na kućnu adresu. Mole se svi sugrađani da se pridržavaju preporuka i odluka nadležnih organa u cilju suzbijanja epidemije i očuvanja zdravlja stanovništva, da za sva dodatna pitanja kontaktiraju Kol centar na broj telefona 025/772-122 i Centar za socijalni rad Apatin na navedne brojeve. 

 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS