lokacija: Apatin
objavljeno: 17.04.2018.

Bogati sadžaji u tekućoj godini, najavljuju iz TO Apatin

Društvo

Na konferenciji za medije koja je održana prošle nedelje u prostorijama Turističke organizacije, u razgovoru sa predstavnicima apatinskih medija, direktor ove ustanove Nemanja Jović je govorio o tome šta nas sve očekuje u predstojećem periodu.

- Prevashodan cilj jeste da se ostvari što bolja saradnja sa brojnim udruženjima građana, fizičkim licima koja poseduju registrovane smeštajne kapacitete, sa ugostiteljima i drugim privatnicima,  kazao je Jović i nadovezao se da samo timskim nastupom svih nabrojanih, u saradnji sa Turističkom organizacijom može, da se napravi dobar rezultat.

- Već ovaj vikend koji dolazi donosi nove brojne sadržaje. U subotu, 21. aprila, ujutro u 9 sati u pešačkoj zoni ulice Srpskih Vladara održaće se „Cvetna pijaca“, a koju smo organizovali u saradnji sa udruženjem ljubitelja prirode „Franc Špajzer“. Par sati kasnije, tačnije od 11:30 na Trgu Nikola Tesla biće održana izložba old timer automobila u okviru koje će biti održan i rok koncert grupe Prljavi Romeo.


Pored svega navedenog, posetioce očekuju i brojni drugi sadržaji koje Nemanja ovom prilikom nije želeo da otkrije kako bi bili iznenađenje.

Jović je za  nedelju, 22. april, kod stadiona OFK Mladost sa početkom u 11 sati, najavio još jedan događaj. U pitanju je prvi defile jahača, fijakera i zaprega sa propratnim programom, a koji će biti odžan zahvaljujući saradnji sa sa udruženjem ljubitelja i uzgajivača konja „Ular“.


- Kako Apatin posećuje sve veći broj turista, licenciranje turističkih vodiča je takođe jedan od ciljeva Turističke organizacije. Međutim, kako je polaganje tek krajem godine, za ovu godinu u međuvremenu ostaje da se urade prijave. Na osnovu broja prijavljenih, videće se u kojoj meri će Turistička organizacija moći da im pomogne, saznajemo od direktora TO Apatin.


Jović je za sam kraj konferencije najavio još jedan projekat, a u pitanju je projekat izrade turističke signalizacije. Cilj je da se obeleže fotografijama i u Apatinu barem dvojezičnim tekstom najznačajniji turistički lokaliteti što je jako važno kako bi ponuđeni sadržaji bili što dostupniji kako samim građanima a tako i turistima.


Izvor: Info služba opštine Apatin

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Udruženje “Plavi delfin”, u saradnji sa lokalnom samoupravom, po treći put organizuje školu plivanja za decu iz opštine...

U okviru programa „Besplatna sportska rekreacija – fitness„ u Somboru je održan čas samoodbrane za žene u sklopu...

Enigmatsko društvo „Dr Đorđe Natošević iz Sombora upriličilo je od 18. do 20. maja u svom gradu 18....

Sestre Una i Anja Dodbrijević su na Republičkom takmičenju iz hemije, održanom od 18. do 20. maja na Hemijskom fakultetu...

Preko 80 poljoprivrednika sa teritorije opštine Apatin ovog vikenda posetilo je Sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Tim povodom...

Za izvor sumporne vode koja gori kod Apatina se zna već decenijama. Isti toliko ovaj izvor je čamio,...