Bogat muzički i sportski program u avgustu u Apatinu

Direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović, danas je u razgovoru sa lokalnim medijima govorio o tome šta nas sve očekuje od manifestacija u narednom periodu. 

Turistička organizacija Apatina u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Sportskim savezom organizuje tradicionalni BeachFest, odnosno, popularno druženje mladih. Ova manifestacija zakazana je za subotu, 10. avgust, na plaži kod restorana Plava ruža.  
 
-Predviđen je bogat sportski program tokom celog dana, biće takmičenje u trkama kanua, turnir u odbojci na pesku koji će organizovati odbojkaški klub Apatin, pomoć će pružiti i Košarkaški klub Apatin organizovanjem određenih disciplina u spretnosti i takmičenje u šutiranju trojki, biće tu i novina kao što su takmičenje u gađanju meta frizbijem, takmičenje će biti i u broju sklekova – najavio je Jović
 
Tokom celog dana, prema rečima Jovića, za takmičare će biti obezbeđeni obroci i  osveženje, a za najuspešnije i nagrade. Zabavni program upotpuniće plesne grupe, a od 17 časova kreće žurka uz elektronsku muziku koju će puštati lokalni DJ-evi Strahinja Spremo i Toda. U večernjim satima, miks pult će preuzeti DJ organizacija iz Novog sada pod nazivom Wet dreams koji su vrlo poznati i populrni u svetu elektronske muzike.   
 
Prijave ekipa moguće su svakoga dana, od 12 do 15 časova, u prostorijama Sportskog saveza, ili na broj telefona 064/97-95-631, a za odbojku na 065/81-21-292.  
 

 
Nakon toga, 17. avgusta, Apatince očekuje treći po redu muzički festival Deer & Beer, ovoga puta na drugoj lokaciji. 
 
-Nakon predhodna dva puta kada smo slušali Divlje jagode i Van Gogh, ove godine slušaćemo Atomsko sklonište. Imamo malu izmenu, ovoga puta, mesto održavanja biće plato na gradskom šetalištu kod Pravoslavnog hrama. Kao predgrupa Atomskom skloništu nastupiće bend Crossover, a ceo program počinje u 20:30 časova. Pozivam sve Apatince i goste Apatina da nam se pridruže i uživaju u ovom divnom ambijentu i apatinskom pivu – rekao je Jović.   
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Petar Medic

23.09.2020 | 22:30
Bravo za Nemanju Jovića! Sve pohvale za rad i doprinos razvoju turizma u Opštini Apatin.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS