Biser Bojane premijerno u Somboru - Apatinac zadužen za izgled glavne glumice

Film Milana Karadžića je romantična komedija sa krimi elementima u kojoj glavne uloge tumače Slaven Došlo, Vanja Nenadić i Milutin Mima Karadžić, a čije je snimanje obavljeno na atraktivnim lokacijama Ade Bojane.


Scenarista Bisera Bojane je Vlada Đurđević, dok je direktor fotografije Milan Tvrdišić. Od ključnih saradnika Milana Karadžića tu su i: kompozitor Saša Milošević Mare, montažer Aref Zaabi, kostimografkinja Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić. Produkciju filma potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić. Pored Karadžića, Došla i Vanje Nenadić u glavnim ulogama u filmu glume i Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović,  Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Olivera Bacić, Andrea Mugoša i drugi.


Biser Bojane sniman je u Ulcinju, Beogradu, na Adi Bojani i u Trstu. Distributer filma je beogradska kuća Art Vista. Premijera filma održana je se 15. februara u beogradskom Sava centru, a dan kasnije u Areni Cineplex u Novom Sadu. Juče (nedelja, 26. 02.) je u Narodnom pozorištu Sombor održana svečana projekcija, a kojoj je prisustvovao i deo glumačke ekipe.
 

Zanimljiv je podatak da su čak dva glavna aktera ovog filmskog ostvarenja, Vanja Nenadić i Slaven Došlo, Somborci, a što je još jedan dokaz da naš komšijski grad zaista ima čime da se ponosi kada je svet glume u pitanju.

Sem toga, moramo napomenuti još jedan važan detalj. Naime, naš talentovani Apatinac, frizer i šminker Dejan Ožegović, takođe je bio deo ove svečane projekcije jer je te večeri bio zadužen za šminku i frizuru glavne glumice.  Mi bismo rekli da je Vanja zaista sijala, a vi na osnovu fotografija sami donesite svoj zaključak.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar