Besplatni kursevi engleskog jezika za osnovce iz Bačkog Brestovca i Bačkog Gračaca

LINK group je obezbedio besplatne kurseve engleskog jezika za đake u osnovnim školama u Bačkom Brestovcu i Bačkom Gračacu, objavljeno je na sajtu opštine Odžaci. 

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK group, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji.
 
U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 40 osnovnih škola, u kojima je više od 200 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik. Tu mogućnost sada će imati i đaci iz OŠ “Nikola Tesla” u Bačkom Brestovcu i OŠ “Marko Orešković” u Bačkom Gračacu.
 
Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa. 
 
Izvor i foto: ico.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar