Besplatne vožnje brodićem Apatinka

JP Za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin podržalo projekat besplatnih sadržaja u Opštini Apatin tim povodom organizovala besplatnu vožnju brodićem za sve zainteresovane građane.

Ljiljana Krec je tim povodom izjavila:

Iskoristila bih priliku da svim građanima koji slave po gregorijanskom kalendaru poželela bih srećan uskrs i da ga provedu u miru i veselju.

Ovim povodom smo se danas okupili kako je JP Za upravljanje putničkim pristanom i marinom podržalo projekat Opštine Apatin i ponudilo građanima besplatne sadržaje. Mi smo se odazvali tom pozivu i ovom prilikom na današnji dan smo upriličili besplatne promotivne vožnje. Koje su kao jedan otvoren poziv za sve gradjane koji do sada nisu imali priliku da se voze.

Želeli bi smo da najavimo uskoro otvaranje sezone vožnje Apatinkom turističko razgledanje brodićem koje zvanično kreće od 01.05.2019.

Apatin je jedan od retkih gradova gde postoji razgledanje grada sa reke. Gde mi nudimo građanima mogućnost da se potpuno besplatno provozaju da vide sve lepote koje Gornje Podunavlje nudi pogotovo ovaj čarobni dan pa je to lepo videti i doživeti.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar